(Ponuda) Vozila > Plovila

Zajam ponuda svima u hitnu potrebu

Postavi na Facebook
Zajam ponuda svima u hitnu potrebu
Cena: 2 000 eur
Lokacija:

Šabac (015)

Ja financijsku VYTAUTE JANUSAUSKIENE, osobito između zajmodavca u duhu pomaganja sve bankarske zabranjen ili nemaju naklonost banaka za kreditnog zahtjeva, sam odobravati kredite do ozbiljnih i poštenih ljudi, koji mogu vratiti zajam u uobičajeno vrijeme žele Dakle, u ovom slučaju molim te reci mi kako voulez- ste se kao zajam i trajanja kredita, da ću vam poslati kreditne parametre i postupke koje treba slijediti kako bi dobili svoj kredit. Nudim krediti za kratke, srednje i duge staze ovisno o količini koja se dodjeljuje od 2000 € do 9.350.000 € s kamatom od 2%. Za svoje zahtjeve kredita od pojedinca kontaktirajte me na mail:
vytaute797@gmail.com

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

(Ponuda) Vozila > Plovila
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde