(Ponuda) Nekretnine > Kuće > Kupoprodaja

INVESTITORI PRAVA NEKRETNINA ZA VAS

Postavi na Facebook
Cena: 110 000 eur
Lokacija:

Zaječar (019)

Broj soba: Više od 6
Broj spratova: Višespratna
Površina (m2): 700
Grejanje: Struja

**Na prodaju DVA STAMBENA OBJEKTA u istom dvorištu. PRVI OBJEKAT je građen kao zgrada. U prizemlju se nalazi lokal veličine 150 kvadrata i dve pomoćne prostorije. U zgradu se ulazi na drugi odvojeni ulaz .Na I, II, III spratu nalaze se po 3 prostorija od kojih svaka prostorija ima po 50 kvadrata. Svaki sprat ima svoja vrata, odvojene su stepenice. Takođe, na svakom spratu se nalazi po jedan strujomer. DRUGI OBJEKAT se nalazi iza zgrade. Sastoji se od dva odvojena sprata sa po tri prostorija + kupatilo. Pored toga, u dvorištu ima još podrum, 3 poljska wc.
***Objekti trebaju da se renoviraju.Pogodni su za pravljenje stanova, staračkog doma ili nešto slično. Lokacija se prijatna, u blizini je reka Timok, ambulanta, crkva, 2 Osnovne škole.
***ZAMENA ZA MANJU NEKRETNINU U NOVOM SADU, BEOGRADU, NIŠU ILI NA RECI DUNAV UZ DOPLATU.
***Pozovite i dogovorićemo se. Boban 061/3076272

(Ponuda) Nekretnine > Kuće > Kupoprodaja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde