(Ponuda) Vozila > Automobili > Dacia

Dacia Ozbiljna ponuda zajma između privatnih

Postavi na Facebook
polovni Dacia  1992
Cena: 10 000 eur
Lokacija:

Jagodina (035)

Godište: 1992
Tip goriva: Gas
Klima: Da
Stranac: Da
Kilometraža (km):

Europa kreditiranja je grupa \\ „s Francuski investitor s \\” s značajnog kapitala Dakle, mi smo spremni da vam dati kredit između 5000 i 450.000 Ali 2% d \\ „interes \\” s an.Vous može vratiti na Maksimalno 25 godina, spremni smo zadovoljiti naše klijente u roku od 72 sata od primitka vašeg zahtjeva.
 
Imate slobodan izbor za uspostavljanje mjesečnih isplata s mojom institucijom. Dajem domaćim i inozemnim zajmovima ljudima širom svijeta. Za sve zainteresirane osobe (ne ozbiljne osobe da se suzdrže). Spreman sam zadovoljiti svoje klijente u roku od 72 sata od primitka vašeg formuliranog zahtjeva. Navedite sljedeće informacije:
moja e-mail: teodoraandreea4@gmail.com

(Ponuda) Vozila > Automobili > Dacia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde