(Ponuda) Usluge > Ostale usluge

Veterinarska stanica i pet shop Novi Sad

Postavi na Facebook
Veterinarska  stanica i pet shop Novi Sad
Cena: dogovor
Lokacija:

Novi Sad (021)

Veterinarska ambulanta i pet shop Novi Sad
Veterinarska ambulanta Darvin se nalazi u ulici Bate Brkića broj 32 u Novom Sadu. Osnovna delatnost veterinarske ambulante jeste lečenje i preventiva (vakcinacija, sterilizacija) oboljenja svih vrsta kućnih ljubimaca. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i ljubavi prema životinjama osvojili smo poverenje naših klijenata i kolega. Ono što ističemo kao svoj cilj jeste individualni pristup koji veterinar ima prema svakom pacijentu, otvorena komunikacija sa vlasnikom i dovoljno vremena i želje da se posvetimo ljubimcu i svim problemima koji se postavljaju pred nas.
Pored uobičajenih veterinarskih usluga i saveta, veterinarska ambulanta Darvin se od ostalih izdvaja po sledećem:
- hitne intervencije 24/7 veterinara (Novi Sad i okolina)
- veliko iskustvo u radu sa egzotičnim životinjama (kunići, glodari, papagaji i druge ptice, gušteri, zmije)
- izlazak na teren po pozivu vlasnika ili prevoz ljubimaca do ordinacije
- medicinsko i higijensko kupanje i šišanje ljubimaca
- posebni uslovi za odgajivače (vakcinacije i intervencije sa popustima do 50%)
Ponosni smo na humanitarni rad i saradnju sa organizacijama i pojedincima koji se bave zaštitom i zbrinjavanjem kako napuštenih pasa i mačaka tako i mnogih divljih životinja gde dajemo svoj doprinos koliko je to moguće.
Konstantno učimo, ulažemo u edukaciju i trudimo se da učestvujemo na svim kongresima i seminarima u zemlji i inostranstvu kako bi smo išli u korak sa savremenom svetskom veterinom.
Imamo odličnu saradnju sa kolegama iz različitih specijalističkih oblasti sa kojima se konsultujemo ukoliko se ukaže potreba.
Kada je Vašem ljubimcu potreban veterinar , za Vas smo uvek dostupni !
Dežurni telefon : 069/120 99 75 ; 021/403422
Vise informacija : http: //www. darvin. rs

(Ponuda) Usluge > Ostale usluge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde