(Ponuda) Za kuću > Hobi

Kalupi za betoniranje

Postavi na Facebook
Cena: 35 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Praktični kalupi za betoniranje staza, dvorišta, parkinga, terasa, napravljeni od oplemenjenog čelika i zato su trajni. Broj upotreba nije ograničen, pa se može koristiti i za profesionalni rad. Plastični kalupi imaju ograničen broj upotreba-krive se, kidaju se, dok čelični nema rok upotrebe i trajanja. Lakša nivelacija betoniranja u odnosu na pvc kalupe.

Cena kalupa u obliku pravougaonih elemenata sledećih dimenzija
- 70x60x4 cm. – 35€
Cena kalupa u obliku pravougaonih elemenata sledećih dimenzija
- 70x60x5 cm. – 39€
Cena kalupa u obliku saća,dimenzije
- 70x60x4 cm. – 45€
Cena kalupa u obliku saća,dimenzije
- 70x60x5 cm. – 45€
Cena kalupa za utiskivanje u svež beton
-60x40x4 cm - 35€
Cena kalupa za utiskivanje u svež beton
-60x40x5 cm - 39€
pogledajte link
https://youtu.be/OiKe0AMSLH8
Ovim kalupima i početnik vrlo lako može betonirati pešačke ili staze za automobil od dvorišne kapije do kuće, zatim balkon, parking i sl. Vrlo je jednostavno rukovati kalupima, dovoljno je starim uljem namazati unutrašnjost kalupa pre punjenja betonom da se beton ne lepi za zidove kalupa. Takođe, možete praviti pojedinačne betonske elemente-behaton ploče koje kasnije možete samo ređati na tvrdoj i ravnoj podlozi kao kada se postavljaju keramičke pločice. Tehniku rada sa kalupima možete pogledati na Youtube, Ispod ovog teksta ostavljam par linkova, gde se vidi sve do detalja.Pogledajte linkove:
https://youtu.be/OGGZQBGUsjM
https://youtu.be/lI7UqIBHmvc
https://www.youtube.com/watch?v=XUrIvkElmiw&t=58s
Nisu ni od plastike, ni od silikona, već čelični kalupi sa neograničenim trajanjem. Naručite na tel. 061/289-2308. Šaljemo brzom poštom.

(Ponuda) Za kuću > Hobi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde