(Ponuda) Nekretnine > Sobe izdavanje

Banka finansija

Postavi na Facebook
Banka finansija
Cena: 5 000 eur
Lokacija:

Kruševac (037)

Površina (m2): 3

Trebaju vam krediti; privatni fondovi koji reagiraju na financijske poteškoće kako bi razbili zastoj koji su banke stvorile odbacivanjem njihovog zahtjeva. Ja sam sertifikovani, registrovani i legitimni poverilac. Možete me kontaktirati danas ako vas zanima ovaj kredit, kontaktirajte me za više informacija o procesu kreditiranja, kako upravljati kreditnim uslovima i kako prebaciti sredstva na svoj račun. Ako ste zainteresirani, trebam vaš hitan odgovor.

U mogućnosti smo da vam ponudimo kredit od 2% kamate koji odgovara iznosu koji imate i uvjetima koji će vam olakšati život. U mogućnosti smo da pozajmimo između 2.000 i 2.000.000 EUR.

Evo e-adrese: Moniquelombardo74@gmail.com

(Ponuda) Nekretnine > Sobe izdavanje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde