(Ponuda) Elektronika > Kompjuteri > Komponente

Kreditne ATM kartice dostupne širom svijeta

Postavi na Facebook
Cena: 300 eur
Lokacija:

Kruševac (037)

Znate li da možete podići gotovinu s bilo kojeg bankomata !!!

Imamo posebno programirane ATM kartice koje se mogu koristiti za podizanje gotovine na bankomatu ili prelazite prstom, u trgovine i prodajna mjesta. Ove kartice prodajemo svim našim kupcima i zainteresiranim kupcima širom svijeta. Kartice imaju dnevno ograničenje iznosa od 5000 u bankomatu i do 100.000 ograničenja potrošnje u trgovinama.
 Postati bogat i živjeti životnim stilom bogatih i slavnih san je mnogih ljudi. I dok većina ljudi ide na posao ili traži druge etičke metode zarađivanja novca na mreži.
 Prazan bankomat podiže novac s bilo kojeg bankomata i na njemu nema imena jer je prazan, samo vaš PIN bit će na njemu, nije ga moguće pratiti.PROGRAMMED prazna bankomatica radi na bilo kojoj MASTER kartici ili VERVE kartici koja podržava bankomat, bilo gdje u svijetu.
  Osoba za kontakt: Prof. Alexander Castro
  E-pošta: atmservices44@aol.com
hacklords.investors@gmail.com
whatsapp +17042750147

Također nudimo sljedeće usluge:
1) PRIJENOSI WESTERN UNION / NOVCI GRAM TRANSFER
2) PRIJAVE BANKE
3) TRANSFERI BANKE
4) RASPOLOŽENJE KRIPOTOKRENCIJE
5) KUPNJA POKLONNIH KARTICA
6) WALMART PRIJENOSI
7) INVESTICIJE U BITCOIN

(Ponuda) Elektronika > Kompjuteri > Komponente
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde