(Ponuda) Poljoprivreda > Domaće životinje

Završite sada svoje probleme vezane uz zajam izmed

Postavi na Facebook
Završite sada svoje probleme vezane uz zajam izmed
Cena: 5 000 eur
Lokacija:

Bor (030)

Ja sam osoba koja nudi kredite po stopi od 2%. Iznos varira od 2.000 do 800.000 EUR. Želim imati posla s poštenim i vrijednim ljudima. Vjerujem da sam osoba koja nudi kredite po stopi od 2%. Iznos varira od 2.000 do 800.000 EUR. Želim imati posla s poštenim i marljivim ljudima, vjerujem da uzimate peer-to-peer kredite i provodite svoje planove i rješavate svoj problem.
Bez obzira jeste li trgovac, poduzetnik, radnik, bez obzira na svoju profesiju i želite li imati vrlo siguran zajam bez ikakvih problema, kontaktirajte nas.

Odobravamo zajmove između 5.000 i 500.000 eura s rokom otplate od 1 do 30 godina.

S kamatom od 2%.

Bez obzira u kojoj ste državi, svi vaši zahtjevi za zajam bit će dobrodošli i imat ćete zadovoljstvo podići zajam bez ikakvog protokola.
e-mail: petrovicaleksa996@gmail.com
whatsapp: +381 611636167

(Ponuda) Poljoprivreda > Domaće životinje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde