(Ponuda) Industrija i zanatstvo > Mašine i alati

Aparat za zavarivanje

Postavi na Facebook
Aparat za zavarivanje
Cena: 140 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Univerzalna novina u svijetu zavarivanja-invertor Днiпро М САБ 250М је doveo lučno zavarivanje na viši nivo. Aparat segment potrošača ima veliki broj inovativnih rješenja, dok je znatno manji od svojih prethodnika. Inverter Днiпро je težak 2,8kg, a može se držati u jednoj ruci. Kompaktne dimenzije čine regulator mobilnim i jednostavnim za korišćenje, takođe je pogodan za skladištenje i korišćenje u garaži, vikendici, gradilištu ili radionici. Performanse i mogućnosti su prošle kroz neke promjene, naravno na bolje.
Inverter se sa pravom može nazvati „pametan“, nema čak ni prekidač za napajanje, a mašina se automatski pokreće nakon što prevučete na metalu elektrode. Tokom dugih pauza u funkciji rada „Stand By” će onemogućiti uređaj, čime se smanjuje potrošnja električne energije u mreži.
Sistem za hlađenje je takođe postao red veličine bolje. Zbog sistema “Smart Fan”će automatski staviti neophodno hlađenje podešavanjem intenziteta vazduha u zavisnosti od temperature. Problemi sa lijepljenjem i paljenjem elektrode su prošlost. “Hot start” i “protiv MS” ublažuje neugodnosti tokom zavarivanja.
Regulator radi čak i sa smanjenim naponom od 16oV, a ugrađena zaštita temperature će zadržati uređaj u savršenom stanju, sprečavajući ga od preranog habanja.

prednosti:
kompaktne dimenzije,
“pametni” sistem hlađenja,
prevencija lijepljenja i paljenja elektrode,
stabilan luk,
otpornost na padove napona.

Specifikacije:
Tip Električni
Zaštita pregrevanja Da
Napon 22oV
Struja zavarivanja 25oA
Napon praznog hoda 6oV
Prečnik elektrode za varenje 1,6-4,o mm
Dodatne karakteristike:
Potrošnja energije 66ooW
Opseg struje zavarivanja 2o-25oA
Radni ciklus 6o%
IGBT tehnologija
Dimenzije 19o x 22o x 285mm.

(Ponuda) Industrija i zanatstvo > Mašine i alati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde