(Ponuda) Nekretnine > Turizam

Banja Koviljača - privatni smeštaj vila ‚‚Mačva‚‚

Oglas iz kataloga
Postavi na Facebook
vila ``Mačva‚‚
Vidi svih 1 oglasa u katalogu
Cena: 500 din
Lokacija:

Beograd (011)

Privatni meštaj u vili ‚‚Mačva‚‚ blizu banjskog parka i lečilišta, apartmani i sobe, terasa, lepo uredjeno dvorište sa dosta zelenila i cveća, parking.

Oko 500 metara od vile protiče reka Drina sa prekrasnom plažom dugom 3 kilometra. Na obali reke se nalazi nekoliko eksluzivnih restorana, kao i improvizovanih ribarskih čardi u kojim možete dobiti uvek svežu drinsku ribi i riblju čorbu, po veoma povoljnim cenama.

Takodje, u neposrednoj blizini banje je Zvorničko jezero (20km), Radaljsko (15), nekoliko etno sela, Tršić - rodno mesto Vuka Karadžića (9km), manastiri (Tronoša,Soko grad,Čokešina,Dobri potok...) planina Gučevo (779m) po istraživanjima planina sa najčistijim vazduhom na našim prostorima zbog velike koncentracije kiseonika u vazduhu koji proizvodi bukova šuma, sa koje se pruža panoramski pogled na Drinu, Mačvu, Semberiju, i okolne planine (Boranja,Sokolske planine, Cer).

Lokalne turističke agencije organizuju izlete do svih atraktivnih destinacija u podrinjsom kraju,a do mnogih se može stići i lokalnim autobuskim prevozom.

Do Banje Koviljače se stiže autoputem Beograd-Ruma, zatim regionalnim putem Ruma-Šabac-Loznica-Banja Koviljača. Udaljkenost od Beograda je 143km. Medjugradski autobusi prolaze na sat-dva,a postoji i nekoliko direktnih linija od Beograda i Novog Sada.

Detaljnije informacije:
Milena Pavlović 015 / 819-426
Facebook: Banja Koviljača - Privatni smeštaj vila ‚‚Mačva‚‚

(Ponuda) Nekretnine > Turizam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde