(Ponuda) Usluge > Ostale usluge

Caffe Balkanska

Postavi na Facebook
Cena: dogovor
Lokacija:

Beograd (011)

Caffe Balkanska
Caffe Freya.
Nalazimo se na vrhu Balkanske ulice.
Naš cilj je da se potrudimo da svaki gost dobije brzu, profesionalnu i prijateljsku uslugu. Šta god da vaš povod dolaska bio u naš caffe, opušten porodični, druženje sa prijateljima, privatna ili poslovna proslava, mi smo tu da momente u Caffe – u Freya učinimo lepim i nezaboravnim.

Lokal je ususkan od gradske buke i gužve. Nezaobilazna Balkanska ulica je udomila još jedno sjajno mesto za svakodnevnu uživanciju uz odličan espreso, sveže ceđeni sok ili čašu dobrog vina.. U dnevnoj varijanti akcenat je na ispijanju espresa s nogu, , dok se uveče pretvara u lounge bar.
Vedar duh, prijatna atmosfera i odlična usluga su glavne odlike ovog kafea.
Svima je na raspolaganju wireless internet, a za ljubitelje sporta organizujemo praćenje aktuelnih sportskih dešavanja.
Veoma ljubazno soblje koje se zaista trudi da pronađe sto gostima, i nudi opciju čekanja za barom,sto retko gde mozete naci.
Mozete nas pratiti i na : https://www.instagram.com/caffefreya/?hl=sr
Ako ste u prolazu, svratite... Tada će Vam biti mnogo jasniji nas koncept! Dobrodošli!
Vise informacija : 065/8821882

(Ponuda) Usluge > Ostale usluge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde