(Ponuda) Vozila > Delovi i oprema

DELPHI autodijagnostika univerzalna sa laptopoM

Postavi na Facebook
Cena: 230 eur
Lokacija:

Kragujevac (034)

Najnovija BLUETOOTH verzija Delphi DS150E Klasa AAA
NIJE KAO DRUGE NA KOJE NE MOZETE APDEJTOVATI NOVIJI PROGRAM KADA IZADJE.Uredjaj je A Klase sa NEC (made in Japan) relejima. UREDJAJ SA JEDNOM PLOCOM. . IMA MOGUCNOST APDEJTA NA NOVIJE PROGRAME U BUDUCNOSTI. . . .
DELPHI NEW-VCI MADE IN SWEDEN, SA NEC RELEJIMA univerzalna autodijagnostika automobili, laka komercijalna vozila, kamioni.
Dijagnostika je nova, testirana i ispravna.
Novi model za 2019. godinu. Pored dopunjene podrške ovaj model poseduje: snimač podataka, višebojni indikator rada, indikator napona vozila koje se testira kao i LED osvetljenje dijagnostičkog konektora. Uređaj je opremljen automatskim detektorom voltaže vozila, i sam će se prilagoditi na 12 ili 24v.
Delphi ima podršku za preko 50 proizvodjača automobila:
Uredjaj podržava dijagnostiku, programiranje i kodiranje sledećih sistema: motor, airbag, paljenje, imobilajzer, klima, intrument tabla, ABS, komfort sistemi, pritisak u gumama, menjač. Podržani su i aktuatori, reset motornih računara, kodiranje ključeva i kodiranje i reprogramiranje dizel dizni/injektora (Ford i Renault), otvaranje elektonskih parkirnih kočnica, reset aditiva goriva (Peugeot, Citroen, Fiat), reset servisnih indikatora i intervala, prikaz parametara rada motora (paljenje, ubrizgavanje, lambda sonda, . . . ), kako na novijim OBD kompatibilnim vozilima, tako i na starijim vozilima (uz korišćenje opcionalnih adaptera). l
U kompletu dobijate:
LAPTOP SA SLIKE SA PUNJACEM
Delphi NOVI-VCI interface (2015Release 3)
USB kabal
16 pinski konektor (za većinu vozila iznad 1996, a sva vozila iznad 2000-te godine)
DVD (2015 Release 3)– putnička vozila, kamioni i laki teretni program.
Slanje pouzecem. . . ILI LICNO U KRAGUJEVCU.

(Ponuda) Vozila > Delovi i oprema
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde