(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci bez kabine

Gumeni canac sa prikolicom i motorom

Postavi na Facebook
Cena: 2 000 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Camac king 4m za 6 + 1 osobu sa aluminijumskim dnom, registrovan. Prikolica Galeb registrovana do juna 2018. Motor Johnson 20 hp upisan u plovidbenu dozvolu. : amac dve godine po 15 dana koriscen na moru. Sve kao novo, motor u izvanrednom stanju. Camac poseduje ceradu, tendu za sunce, sidro, prsluke. Sve spremno za koriscenje bez ulaganja. Camac kupljen nov 2014 a prikolica kupljena nova 2015.
Prodaja u kompletu.

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci bez kabine
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde