(Ponuda) Usluge > Servis, popravka i održavanje

I N T E R N E T P O S A O

Postavi na Facebook
Cena: dogovor
Lokacija:

Beograd (011)

OZBILJAN ONLINE POSAO u legalnoj stranoj kompaniji, bez obaveze ulaganja i skrivenih troškova. Radi se opusteno iz online kancelarije, fleksibilno radno vreme. Višestruka mogućnost zarade - promocija i prodaja, izgradnja tima. Redovna mesečna isplata na Payoneer MasterCard. Bonus 20-100$ pri učlanjenju isplaćuje se tokom rada. Besplatna prijava, obuka uz podrsku sponzora. Timski rad sa uspešnom ekipom koja zaradjuje. Uslovi su osnovno poznavanje rada na računaru, internet konekcija i redovan rad. Engleski jezik poželjan, ali nije neophodan. Potrebno 10 ozbiljnih saradnika, prijava odmah.

VIŠE INFORMACIJA, KONTAKT I PRIJAVA na stranici (kopirati u pretraživač)>>> www.goo.gl/xivTzF

Ja sam Zlata Marković, domaćica i mama troje dece, iz Novog Sada. U Strong Future International sam od 2015. Nakon pola godine rada ušla sam medju deset najuspešnijih sponzora u kompaniji. Moj rank je Silver tim lider sa preko 4000 saradnika. Nudim vam ozbiljan i dugoročan posao. Ne morate imati prethodno iskustvo, svi smo krenuli od nule. Uložite svoje vreme i rad, preneću vam znanje koje imam i pomoći da dodjete do sigurne trajne zarade.
Pogodno za zaposlene (kao dodatni prihod), nezaposlene, domaćice, majke, invalide, penzionere, studente... sve koji provode dosta vremena na internetu. Vama treba posao, meni 10 vrednih i ozbiljnih saradnika, prijavite se i krenimo sa radom.

VIŠE INFORMACIJA, KONTAKT I PRIJAVA na stranici (kopirati u pretraživač)>>> www.goo.gl/xivTzF

(Ponuda) Usluge > Servis, popravka i održavanje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde