(Ponuda) Industrija i zanatstvo > Ugostiteljska oprema

Iznajmljivanje venčanica Pančevo

Postavi na Facebook
Iznajmljivanje venčanica Pančevo
Cena: 10 eur
Lokacija:

Pančevo (013)

Iznajmljivanje venčanica Pančevo
Svadbeni dekor je porodična firma koja se bavi iznajmljivanjem, najsavremenijih vančanica, proizvodnjom i prodajom cvetova za svatove i celokupne prateće opreme za venčanja.
Kod nas možete po veoma povoljnim cenama kupiti sve što vam je potrebno za Vaše venčanje. Zbog velikog interesovanja naših klijenata, 2011 godine proširili smo našu delatnost i počeli smo sa prodajom i iznajmljivanjem venčanica. Uz veliku podršku naših zadovoljnih mladenaca uspeli smo da napredujemo i godine 2014. dobijemo zastupništvo jednog od najvećeg proizvođača venčanica Pronovias iz Barselone.
U našem salonu mozete naći po veoma povoljnim uslovima venčanice strane i domaće proizvodnje, među kojima se nalazi i najveći i najpoznati brend među venčanicama-Pronovias by Barcelona.
Novo u ponudi Svadebnog Dekora je celokupna dekoracija sala (dekoracija mladenackog stola,dekoracija ostalih stolova,cvetni zid) od visoko kvalitetnog real touch cveca po veoma povoljnim cenama.
Naše stručno i profesionalno osoblje,sa višegodišnjim iskustvom će učiniti sve što je potrebno kako bi vaš dan bio ispunjen osmesima i pun ljubavi!
Dozvolite nam da Vaš dan bude savršen , kažite nam Vaše želje a ostalo prepustite nama kako bi sve bilo perfektno dekorisano i uređeno!
Više informacija: http://svadbenidekor.rs
Fb stranica-svadbeni dekor
Instagram –svadbeni.dekor
Kontakt tel: 064\121-5418 ; 013\335-763 ;069\1873532

(Ponuda) Industrija i zanatstvo > Ugostiteljska oprema
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde