(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom

Motorni Brod Scand 25 Classic

Postavi na Facebook
Cena: 19 999 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Proizvodnja: Scan Boats Norveška (1983)

Dimenzije: 7.62m x 2.87m

Gaz: 0.65m

Opis: Funkcionalan i očuvan brod kompletno opremljen i spreman za plovidbu. Otvoreni kokpit sa sklapajućom zaštitnom ciradom. Brod poseduje prostranu kabinu za spavanje, prostor za ručavanje sa pokretnim stolom, sudoperu i WC.

Oprema: Solarni paneli snage 300W su integrisani u električnu instalaciju broda sa potrošačkim akumulatorom 180Ah (dubokoprazneći). Brod poseduje 2 sidra, pramčano i krmeno, kao i bove sa svih strana. Garmin navigacija sa sonarom, radio stanica i puno praktične prateće opreme.

Motor: Perkins diesel, 1983. Motor ima 250 radnih sati nakon generalne.

Kopča: Originalna fabrička 1:2,5

Registracija: Brod je registrovan za 8 osoba do jula 2017


Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde