(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom

Prodaja čamca sa kabinom

Postavi na Facebook
Cena: 4 500 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Prodajem čamac sa kabinom (brodić) veličine 8,5x2,7. Napravljen je 1997 a 2008 izvučen, ispeskaren i ofarban.Korito je od lima 3mm. Pogonski motor je HONDA 20 koja je bukvalno nova. Kupljena je u Futogu kod ovlašćenog prodavca (posedujem račun). Brodić je opremljen za duži boravak, Ima rešo na plin, frižider na plin i 12w, WC, dva ležaja koji mogu da se pretvore u bračni krevet. Za vadjenje sidra stavio sam elektro vinč sa posebnim akomulatorom koji se dopunjava solarnom pločom. Sva signalizacija na čamcu je ispravna. Tenda koja pokriva zadnji deo čamca je stavljena pre par godina(skoro nova) i svi rajsferšlusi i čičak trake su ispravni. Na čamcu se nalazi i peć na drva, sudopera, sonar(nov).
Registrovan je do decembra.Prodajem ga jer sam sam na čamcu a za takav brodić potreban je pomoćnik ili porodica(bar meni).

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde