(Ponuda) Nekretnine > Placevi

Prodajem plac u Knjazevcu

Postavi na Facebook
Cena: 10 eur
Lokacija:

Ostale lokacije

Površina (ara/ari): 3

Na prodaju gradjevinska parcela
Prodajem gradjevinsku parcelu u Knjazevcu, ul. 7-mog jula bb. Parcela je povrsine 360 m2. Vlasnik sam 1/1. Na parceli nema tereta, prenos je apsolutni na celoj povrsini.
Placeni su troskovi za izdavanje gradjevinske dozvole, dozvole za prikljucak na vodovodnu i kanalizacionu mrezu, kao i prikljucak na elektroenergetsku mrezu. Za iste izdato odobrenje.
Posedujem projekat za izgradnju stambenog objekta od ovlascenog projektanta, overenog i odobrenog resenjem o gradjevinskoj dozvoli.
Na osnovu odobrenja zapoceti gradjevinski radovi. Izvrsen je iskop temelja. Na parceli je dovezen sljunak i kamen za izradu temelja. Sljunak dvadesetak kubika i kamen jedna traktorska prikolica.
Pored ulaza sa glavne ulice 7.jul, uz parcelu celom duzinom postoji asvaltirani prilaz, pogodan za ulaz radi istovara materijala, ogreva..kamionom i kolima.
Za sve informacije oko cene i drugih vaznih pitanja javiti se na telefon 063488342 ili 0184547313 svakog dana.

(Ponuda) Nekretnine > Placevi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Da bi oglas mogao biti postavljen u Galeriju VIP oglasa, oglas mora da ima sliku. Postavite novi oglas, ovoga puta sa slikom, i kliknite ponovo na "Postavi u galeriju" u tom oglasu
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde