(Ponuda) Nekretnine > Turizam

Rajacke pimnice

Postavi na Facebook
privatan smestaj Rajacke pimnice
Cena: 12 eur
Lokacija:

Ostale lokacije

Rajacke pivnice,pimnice-Pimnica i smestaj C'est La Vie
Kamene kućice iz 18. veka poznate su po vinskim podrumima, autentičnom izgledu ali i po tome što u njima niko ne stanuje. Ustvari, stanuje neko – najkvalitetnija vina specifičnog ukusa i mirisa, za koja se veruje da imaju i lekovita svojstva.
Na brežuljku pokraj Negotina nalazi se na prvi pogled obično mesto. Međutim, dovoljno je samo da napravite nekoliko koraka neravnim ulicama koje čine svojevrstan lavirint, da biste shvatili da je reč o veoma jedinstvenoj lokaciji.
Kuće bez dimnjaka upućuju da u njima niko ne živi, kamene fasade da su veoma stare, a opojna aroma grožđa da se u njima krije dobro vino.
Zanimljivost predstavlja i neobično rajačko groblje koje se nalazi na izlazu iz pivnica. Mnoštvo nadgrobnih spomenika izgrađeno je od istog peščanog kamena od kojih su zidane i Rajačke pivnice.
Rajačke pivnice nalaze se na brežuljku pod imenom Belo brdo koje je udaljeno 2 km od sela Rajac, odnosno 24 km od grada Negotina.
Do pivnica je najbolje doći preko Negotina, od koga je Beograd udaljen 297 km. Kada stignete u Negotin, ostaje vam još pola sata vožnje do pivnica.
Do Negotina iz Beograda možete doći međunarodnim auto-putem E-75, i to preko Paraćina. Takođe, do Negotina možete stići putem preko Smedereva, Požarevca i Majdanpeka, kao i dunavskom magistralom preko Donjeg Milanovca.
By Ivona Vračević
Rajacke pimnice-Pimnica i Smestaj C`est La Vie !
Tradicionalna kuhinja u etno ambijentu Pimnice.
Prenociste u renoviranom smestaju.
Rezervacije na booking sajtu ili telefonom.
https://www.booking.com/hotel/rs/pimnica-c-est-la-vie.html
http://pimnicacestlavie.com/
http://en.pimnicacestlavie.com/
Kontakt tel. 0642737816

(Ponuda) Nekretnine > Turizam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde