(Ponuda) Vozila > Delovi i oprema

Sztr Miselin Sid

Postavi na Facebook
Cena: dogovor
Lokacija:

Ostale lokacije

Kompanija "Mišelin" postoji na trzistu od 1998. godine. Profesionalno se bavimo prodajom AUTO GUMA na domacem trzistu od samog pocetka našeg postojanja.
Kupcima nudimo domace strane marke Guma > TIGAR , BF Goodrich, Kleber, MICHELIN, sto pretstavlja MICHELIN-ovu grupu, FULDA, SAVA, DUNLOP, GOODYEAR, sto pretstavlja GOODYEAR -ovu grupu I par samostalnih brendova HANKOOK, NOKIAN ,PIRELLI,TRAJAL,RUMAGUMA, teretne gume KORMORAN, CONTINENTAL, KAMA...
Svojim kupcima po sistemu narudzbine obezbedjujemo i druge proizvodjace AutoGuma poznatih i manje poznatih robnih marki.
Kompanija "Mišelin" je u saradnji sa poslovnim partnerima i konsultantima razvila posebnu filozofiju. Krajnji cilj je da izraste u moderno preduzeće, spremno da odgovori novim pravilima poslovanja i da uđe u nove poslovne izazove i poduhvate. Ova filozofija osnov je naše sadašnjosti i budućnosti.NAŠA MISIJA JE profesionalno i profitabilno zadovoljavanje potreba i želja svih kategorija kupaca (poslovnih i finalnih) uz razvijanje dugoročnih odnosa saradnje sa ključnim poslovnim partnerima.
Za sva pitanja pozovite nas !
Kontakt tel: 022/710-344 | 063/82-58-050

(Ponuda) Vozila > Delovi i oprema
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde