(Ponuda) Nekretnine > Turizam

Turisticko naselje Ras

Postavi na Facebook
Cena: 1 000 eur
Lokacija:

Novi Pazar (020)

Turističko naselje "Ras" smešteno je u živopisnom ambijentu na ušću Sebečevske reke u Rašku, na 9km od Novog Pazara, prema Tutinu. Kompleks se nalazi u spomenučkom području gde su i danas vidljivi ostaci Starog Rasa (Gradina, Trgovište, manastir Sopoćani...). Na samo 15minuta vožnje od centra Novog Pazara u našem kompleksu možete pronaći mir, prijatno okruženje sa puno zelenila i čistim vazduhom. Restoran u sklopu TN "Ras", nudi vam veliki izbor domaćih, tradicionalnih specijaliteta, ali raskoš inostrane kuhinje.
Centralna zgrada sa restoranom od 60 mesta kao i velika sala sa 170 mesta, letnja bašta sa 120 mesta kao i kafe bar sa 120 mesta. U našem resotranu možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i u velikom izboru pića. Činimo sve da otkrijete novu dimenziju uživanja u hrani i piću, čime stvaramo osećaj posebnosti za svakog gosta, kombinujući šarm prošlosti i dočaravajući sadašnjost.

Restoran je idealan za organizovanje svečanih prijema, banketa i koktel zabava, ali i venčanja i svih vaših svečanosti.
Za boravak dece u našem turističkom naselju obezbedili smo igraonicu na otvorenom sa velikim brojem zanimljivih sadržaja.
Sobe su opremljene sa modernim nameštajem i klimatizovane
-Mini bar
-Besplatan Wireless internet
-LCD TV sa digitalnim kanalima
-Sefovi u sobama
-Room service 00:00-24:00
-Obezbeđen parking do samog objekta sa noćnim čuvarom

Plaćanje gotovinski, virmanski i kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, American Express, Maestro, Diners Club)
Vise informacija : http://www.pazariste.ad-lipa.rs/

Po dogovoru, na upit. General manager: +381 64 857 52 88, Šefovi: +381 64 85 75 273.

(Ponuda) Nekretnine > Turizam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde