(Ponuda) Vozila > Plovila > Splavovi
Cena: 5 000 eur
Lokacija:

Prijepolje (033)

TEXTE 2
Pozdrav, ja sam pojedinac koji nudi medunarodne kredite. Sa kapitalom koji ce se koristiti za dodjelu kredita izmedu pojedinaca u kratkorocnom i dugorocnom razdoblju u rasponu od 5.000 do 800.000.000 eura za sve ozbiljne ljude koji su u stvarnim potrebama. Kamatna stopa je 3% godišnje.
Kontaktirajte Mail: Dessoubriep@gmail.com
Kontaktirajte whasapp: +33756852959
TEXTE 3
bok
Ovdje Phillip DESSOUBRIE Mi smo medunarodna organizacija koja ima za cilj pomoci i pružiti ruku ljudima koji imaju ozbiljne projekte ili koji sanjaju o stvaranju svog posla, ali koji nemaju sredstva. strateški i financijski do realizacije njihovog projekta.
za više informacija kontaktirajte nas na:
E.mail kontakt: Dessoubriep@gmail.com
Kontaktirajte WhatsApp: +33756852959

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

(Ponuda) Vozila > Plovila > Splavovi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Da bi oglas mogao biti postavljen u Galeriju VIP oglasa, oglas mora da ima sliku. Postavite novi oglas, ovoga puta sa slikom, i kliknite ponovo na "Postavi u galeriju" u tom oglasu
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde