(Ponuda) Poljoprivreda > Ostalo poljoprivreda

ornellaortiz01@gmail.com

Postavi na Facebook
ornellaortiz01@gmail.com
Cena: 285 000 eur
Lokacija:

Kruševac (037)

HITNA ZA SVE

Ja sam udovica Ornella ORTIZ i rođena sam 21. studenoga 1943. (76. godina), sv. Bonifacije, Kanada. Žena političarka; Bio sam član Donjeg doma svoje zemlje, bio sam u Republici Švicarskoj (1998.) gdje sam osnovao nekoliko tvrtki (nekretnine, inženjer ...) za 4 godine, zatim predstavnik u izbornoj jedinici British Columbia od 2006. do 2012. pod zastavom Nove demokratske stranke.

Prošlog proljeća, moj liječnik me upozorio na zdravlje. Puno sam razmišljala o ovome ljetu i došla do zaključka. Osim toga, razlog zbog kojeg vam pišem je vrlo poseban i proizlazi iz društvenog i dobrotvornog čina. Moj liječnik joj je dijagnosticirao ishemičnu bolest srca koja je već na vrhuncu srčanih bolesti i da se moji dani računaju zbog mog lošeg zdravlja. Uzmem vremena da vam ispričam nešto o njezinoj priči. Želim muškarca ili ženu od povjerenja kojoj ona uistinu povjerava sve svoje dobro.

S obzirom na moje pogoršano zdravstveno stanje i nadolazeću smrt, odlučio sam donirati dio svoje imovine

moj donacijski projekt je da vam stavim na raspolaganje iznos od 285.000 € koji ćete koristiti za pomoć siročadi i svakoga u teškoj situaciji izgradnjom velikog centra za siročad ili pepela pomoći kako bi nezaposleni mogli raditi , Sve u svemu, nada se da će se njezin cilj postići bez obzira na zemlju u kojoj će se projekt uspostaviti.

Do nje se može doći na sljedeću e-mail adresu

 E-mail adresa:: ornellaortiz01@gmail.com

 E-mail adresa:: ornellaortiz01@gmail.com

Svatko zainteresiran može brzo kontaktirati svoju e-mail adresu jer su njegovi dani stvarno računani.

hvala

(Ponuda) Poljoprivreda > Ostalo poljoprivreda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde